Row by Row

Row by Row Experience Europa 2017!

Ook dit jaar zal de Row by Row Experience plaats vinden! Wegens succes zijn de voorbereidingen voor Row by Row 2017 in volle gang! Row by Row is een leuk en laagdrempelig project dat winkeliers de mogelijkheid biedt, om nieuwe klanten hun winkel te laten ontdekken. Het thema van dit jaar is ‘’On the Go!’’. Deelnemende winkels zullen een patroon gaan ontwerpen wat bij dit thema past. Het ontworpen patroon wordt gratis verstrekt aan de klanten die een deelnemende winkel bezoeken. Ook kan de winkelier bijhorende stoffenpakketjes en aanverwante materialen verkopen. Op deze manier kan een deelnemende winkelier extra inkomsten generen tijdens de rustige zomermaanden.

Quiltliefhebbers van over de hele wereld reizen een zomerlang naar diverse deelnemende winkels om de Row by Row patronen te verzamelen. Deelnemers moeten 8 verschillende patronen verwerken en er een quilt van maken. Hiermee maken zij kans op een bundel van 25 fat quarters.

Het project vraagt minimale tijd en inspanning van de winkelier waardoor het goed te combineren is met andere activiteiten van de winkel. Inschrijven kan via de website van Row by Row Experience Europe. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@patchworkpromtions.eu of klik hier om een kijkje te nemen op de Row by Row Europe Facebook pagina!