Nieuws

Op deze webpagina vindt u het laatste nieuws.

Hoffman Me + You collectie

Meer dan 600 catalogi en 8000 gasten later, is Hoffman California International Fabrics hersteld van de creatieve wervelwind die Quilt Con is.

Dit was de eerste keer dat Hoffman Fabrics met de Me + You collectie heeft deelgenomen aan Quilt Con en het kon niet beter zijn gegaan. Patroon ontwerpers wilden samenwerken met Hoffman Fabrics, klanten wilden de stof te kopen en Hoffman Fabrics kreeg de gelegenheid om relaties met de moderne quilter aan te halen en hen te laten zien wat de Me + You collectie bijzonder maakt.

Me + You

Naaisters verwonderden zich over de handgeweven ‘Ikats’ en bedachten nieuwe projecten voor de ‘Indah Solids’. Zelfs de moderne quilter heeft de Bali Batiks weten te omarmen en is er van gaan houden! Hoewel batikstof in het quilten vaak een marmeren look geeft, is dat niet de eigenschap die een stof een batikstof maakt. Batiken is het proces waarbij stof bewerkt wordt met koperen stempels die gedoopt worden in een was die bestand is tegen kleurstof. De was wordt vervolgens uit de stof gekookt om de mooie druk van de stempels te onthullen. Me + You’s batiks hebben een basiskleur als achtergrond en zijn voorzien van minimalistische ontwerpen om diepte en dimensie te geven aan projecten.

Wilt u weten waar deze prachtige stoffen verkrijgbaar zijn? Neem contact op met Patchwork Promotions vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar info@patchworkpromotions.eu

Hoffman Fabrics

Patchwork Promotions Europees distributeur van Hoffman Fabrics

Met trots kondigen we aan dat Patchwork Promotions een samenwerking heeft gesloten met het bekende Amerikaanse stoffenmerk Hoffman Fabrics. Patchwork Promotions zal de volledige stoffencollectie van Hoffman Fabrics aanbieden voor Europa. Hoffman Fabrics is een geweldige aanvulling op onze bestaande merken zoals Timeless Treasures Fabrics, Dear Stella Fabrics en Camelot Fabrics. Patchwork Promotions is ervan overtuigd dat deze uitbreiding de agenten in staat stelt nog beter aan uw wensen te voldoen. Vraag uw vertegenwoordiger naar de laatste collecties van Hoffman Fabrics.

Aankondiging Hoffman