Leveranciers

Patchwork Promotions importeert stoffen van de volgende leveranciers:

 

Timeless Treasures

Timeless Treasures Fabrics
Timeless Treasures stoffen biedt een eigentijdse collectie aan met tijdloze kwaliteit en schoonheid. Met collecties van verschillende ontwerpers heeft Timeless Treasures een breed aanbod dat geschikt is voor ieder project.

Bezoek de website voor meer informatie.


Hoffman California International Fabrics

Hoffman Fabrics
Hoffman California International Fabrics heeft een passie voor design en is trots op de productie van stoffen met vernieuwende prints en authentieke handgeverfde Batiks die gemaakt worden in Bali. Als leverancier van de hoogste kwaliteit katoenen en gemengde stoffen ontwerpt en produceert Hoffman Fabrics meer dan 800 vernieuwende prints en handgemaakte batikstoffen ieder jaar.

Bezoek de website voor meer informatie.


Camelot

Camelot Fabrics
Het hoofdkantoor van Camelot zit in Montreal, Canada. Camelot is een relatief nieuw bedrijf in de quilt industrie, maar het moederbedrijf Eugene Textiles is dit zeker niet. Eugene bestaat al meer dan 50 jaar en voorziet de modeindustrie van zijn prachtige dessins.

Bezoek de website voor meer informatie.


Classic Cottons

Classic Cottons
Classic Cottons biedt van verschillende ontwerpers stoffen aan die tot de verbeelding spreken. Met meer dan 25 jaar aan ervaring heeft Classic Cottons de know-how verzameld om een kwalitatief hoogwaardige en prachtig ontworpen collectie te presenteren.

Bezoek de website voor meer informatie.


Dear Stella

Dear Stella Design
Dear Stella is een uniek merk met een moderne stijl. De collectie heeft een eigengereide frisheid, en combineert het beste van oude tradities met moderne invloeden. Deze prachtige stoffen zullen zowel een traditionele quilter als een hedendaagse “sewist” om hun naai-stijl opnieuw uit te inspireren.

Bezoek de website voor meer informatie.


Bohin

Bohin
BOHIN is een levende opslagplaats van kennis die uniek is in Frankrijk en zeldzaam elders. BOHIN’s producten stellen onze klanten in staat kwalitatief hoogwaardige producten te maken onder de beste omstandigheden.

Bezoek de website voor meer informatie.


Matilda’s own

Matilda's own batting
Onze biologische bamboe bestaat uit de meest eco-vriendelijke vezels die wij produceren omdat het groeit en aangroeit zonder aanvullende irrigatie of het gebruik van insecticiden. Deze vezel is 100% duurzaam en volledig natuurlijk gegroeid. Bamboe heeft ook natuurlijke anti-bacteri√ęle eigenschappen waardoor het ideaal is voor beddengoed en andere textielproducten. Het is misschien wel de zachtste vulling die we produceren.

Bezoek de website voor meer informatie.